Close
Diane Marie

Un loc în care eleganța și feminitatea își dau întâlnire pentru ca tu să descoperi produse de calitate, lucrate manual, cu toată atenția necesară unui produs excelent.

Sânziana Toma

Desingul pentru materialele textile al Sânzianei se distinge prin culori vibrante și linii fluide. Inspirata din frumusețea naturii și locurile pe care le descoperă in călătorii, Sânziana adopta o abordare unică pentru a oferi modele cu adevarat speciale.

Jaisse

Jaisse abordează o estetica feminină, diafană, dar dinamică, cu un aer avangardist însă ușor de purtat, designerii Jaisse oferă ținute care conturează momente speciale.

Monocult

La Monocult, eleganța și bunul gust sunt croite pe dimensiunile tale. Materiale de calitate și atenția pentru detalii, au făcut ca Monocult să devină locul preferat al domnilor cu stil.

 

Cocktail Holidays

Destinații de vis, momente de bucurie și peisaje care iți taie răsuflarea? Nimic mai simplu pentru cei de la Cocktail Holidays. Tu trebuie doar să te relaxezi, de restul se ocupă ei.

Casara

Locul in care ideile tale de amenajare inetrioara prind contur, locul in care poti vedea cum visele tale de atmosfera unica, distincta si distinsa se pot realiza si treptat, treptat, se transforma in caminul de vis pe care ti-l doresti.

Ideal Casa

Ofera o gama foarte larga de mobilier pe care ne invita sa o descoperim in cadrul showroom-ului Ideal Casa.