Close

martie 31, 2019

Ivy House, la prima experiență internațională în cadrul IMM Koln

Ivy House reprezintă un proiect al companiei Ivy House Store SRL, făcând parte din grupul Ada Construcții și Amenajări Srl, companie care activează în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare. Ivy House este însă un proiect care se concentrează în jurul producției scaunelor, acordând o atenție deosebită fiecărei etape de fabricare a acestor piese de mobilier, de la concepție, design și până la încadrarea în spațiul căruia îi este destinat.

Scaunele care poartă marca acestui brand se potrivesc perfect atât în spațiile rezidențiale cât și în cele comerciale, compania punând la dispoziție o varietate extrem de bogată de tapițerii, care pot fi personalizate în funcție de cerințele clientului, astfel încât fiecare piesă de mobilier creată aici reprezintă o adevărată operă de artă, unică dar și extrem de personală.

În luna ianuarie, Ivy House Store SRL și-a prezentat brandul Ivy House în cadrul târgului IMM Koln. Aceasta a fost prima experiență la un târg de mobilier internațional. În cadrul expoziției, reprezentanții companiei au luat contact și au pus bazele unor potențiale parteneriate cu reprezentanți ai industriei de profil din țări ca Germania, Anglia, Grecia, Cehia. Din punctul de vedere al Ivy House, standul României s-a ridicat la un nivel înalt, cum de altfel era de așteptat, ținând cont de tradiția îndelungată a companiilor românești în industria producătoare de mobilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *